بلاگ

تاثیر قهوه بر قاعدگی چیست؟[نکات خوردن قهوه در پریودی]

تاثیر قهوه بر قاعدگی

تاثیر قهوه بر قاعدگی؛ آیا قهوه خونریزی قاعدگی را زیاد میکند ؟

خانم ها در دوران پریودی دچار درد شکم و سردرد می شوند که به دلیل انقباضات شکم و تغییرات هورمونی می باشد، که در این دوران اتفاق می افتد از خیلی افراد شنیده ایم در دوران پریود باید مصرف قهوه را کاهش داد که کاملا علمی است و پزشکان دلایل آن را مطرح کرده اند. در این مقاله در مورد مضرات قهوه در دوران پریود و تاثیر قهوه بر قاعدگی صحبت خواهیم کرد. آیا نوشیدن قهوه در پریودی مضر است؟آیا قهوه پریود را عقب می اندازد؟ قهوه حاوی کافئین است که بر بدن تاثیر می گذارد بنابراین ما در این دوران علاوه بر قهوه باید میزان مصرف سایر نوشیدنی هایی که کافئین دارند مثل چای و نوشابه را نیز کم کنیم . با قهوه دون همراه باشید.

 

اختلال خواب با مصرف کافئین

در روز های نزدیک قاعدگی میزان استروژن در بدن کاهش پیدا می کند که باعث کمبود انرژی و خستگی می شود با این حال اگر روزانه مصرف کافئین هم داشته باشیم دچار بی خوابی شده و انرژی برای انجام کارهای روزانه نخواهیم داشت.

تاثیر قهوه بر قاعدگی

تاثیر کافئین بر روحیه افراد

در دوران پریودی خانم ها دچار اضطراب ،تغییر اخلاق و ناراحتی می شوند که به دلیل تغییرات هورمونی می باشد در این میان مصرف قهوه که حاوی مقادیر بالایی از کافئین می باشد، باعث تحریک سیستم عصبی سمپاتیک می شود که بیشتر باعث عصبی شدن فرد می شود.

 

هضم ناقص غذا با مصرف کافئین

در اوایل قاعدگی خانم ها با تنبلی روده و اختلال هضم غذا روبه رو می شوند این موضوع می تواند دلایل مختلفی داشته باشد مثلا در این دوران افت میزان استروژن می تواند انقباضات روده را کم کند که باعث کاهش دفع مدفوع و یبوست می شود همچنین بعضی افراد در این دوران ممکن است دچار اسهال شوند مصرف کافئین باعث بدتر شدن وضعییت دستگاه گوارش می شود بنابراین بهتر است میزان مصرف کافئین را کم کرد.

 

کاهش میزان آب بدن با مصرف قهوه

بدن ما روزانه به مصرف یک و نیم لیتر آب نیاز دارد اما در دوران پریودی بدن دچار کم آبی می شود و باید میزان مصرف آب را افزایش بدهیم. اگر در این دوران مصرف کافئین داشته باشیم چون کافئین دفع ادرار را افزایش می دهد بدن چند برابر دچار کمبود آب می شود بنابراین بهتر است در این روزها قهوه نخوریم.

کافئین باعث اختلال در جذب مواد مغذی می شود

در دوران قاعدگی بدن به میزان بالای مواد مغذی نیاز دارد تا میزان تاثیر اختلال هورمونی تا حدودی کمتر شود. اگر مصرف کافئین داشته باشیم بدن برای دفع کافئین ادرار و همراه آن مواد معدنی را دفع می کند پس؛ باید نوشیدنی های ویتامین دار را جایگزین قهوه کنیم. اگر در این دوران میزان منیزیم بدن پایین باشد انقباض های عضلانی شدیدتر شده و باعث افزایش درد می شود.

 

تاثیر کافئین بر جذب آهن

در دوران عادت ماهانه بدن با کمبود آهن مواجه است که شخص دچار بی حالی و سردرد می شود . همچنین مصرف مواد کافئین دار از جذب آهن جلوگیری می کند علاوه بر کافئین، تانن موجود در قهوه علاوه بر احتمال تحریک گوارش، مانع جذب آهن می شود.

 

نوشیدن قهوه در دوران قاعدگی

همانطور که گفته شد کافئین موجود در قهوه باعث اختلالات در دوران قاعدگی می شود. حالا بهترین راه حل برای رفع این مشکل این است، قهوه ای بنوشیم که کافئین خیلی کمی دارد مثل عربیکا. همچنین این نوع قهوه حاوی پتاسیم و مواد مغذی می باشد که برای بدن مفید است. از دیگر پیشنهادهای مناسب می تواند قهوه بدون کافئین باشد که به عنوان نمونه می توان به قهوه لاوازا بدون کافئین Dek Classico اشاره کرد.

تاثیر قهوه بر قاعدگی

قهوه و PMS

کالج آمریکایی متخصص زنان زایمان، این مسئله که مصرف کافئین باعث بدتر شدن PMS می شود را تائید کرده است . نکته جالبی که در برخی شواهد و بررسی ها وجود دارد این است که زنان در مدت PMS تمایل بیشتری به مصرف کافئین دارند. افرادی که احساس خستگی می کنند ممکن است تلاش کنند این حالت را با افزایش مصرف کافئین درمان کنند.

 

جمع بندی

طبق تحقیقاتی که انجام شده است مصرف مواد غذایی کافئین دار در دوران پریود باعث بدتر شدن شرایط جسمی و روحی فرد می شود و قهوه برای درد پریود هم می تواند موجب تشدید آن شود. بنابراین بهتر است مصرف قهوه را به حداقل برسانیم و نوشیدنی های مقوی را جایگزین کنیم. اگر نوشیدن قهوه برای شما اهمیت دارد می توانید حین پریود از قهوه عربیکا یا قهوه بدون کافئین به صورت محدود استفاده کنید. برای تهیه انواع قهوه مناسب با شرایط، ذائقه و میل خود می توانید از فروشگاه قهوه دون قهوه مورد نظر خود را تهیه کنید. لطفا در قسمت دیدگاه ها تجربیات خود را در مورد مصرف قهوه در دوران قاعدگی با مخاطبین قهوه دون به اشتراک بگذارید.

 

 

 

 

قهوه دون؛ مرجع تخصصی آموزش، مشاوره و خرید قهوه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *